Va prezint primul meu Polo. Cumparat recent de la Germanica. 1.4 16V. Vreo 230000 km, geamuri electrice, aer conditionat si cel mai important pentru mine : cutie automata.
Chiar daca la inceput am fost reticent in a o cumara pentru ca are cutie automata si pentru ca toti prietenii imi spuneau ca o sa am probleme cu ea si ca e masina de fete, am dat banii pe ea. Mai exact vreo 1400 de ioroi. Din pacate a iesit euro 2 fiind motorul APE. Dar tot sunt multumit.
I-am schimbat distributia, pompa de apa, amortizoare frane. Papucei noi.
Urmeaza: Suport pahare nou, clapeta torpedou si imbracat volanul in piele. Mai pe viitor. Geamuri fumurii si niste genti frumoase.
Cel mai mult sunt multumit de cutia automata. Conduc 90% in oras si e pita lui Dumnezeu

Consumul este 6,5-7% in oras si 5% la drum lung. Cu 2 persoane in masina si plinul facut mereu. SUnt extrem de fericit si uimit de consumul ei contrar criticilor.Cel mai bun avantaj este ca masina nu merge niciodata subturata si cand ii dai talpa la depasire coboara in treapta si schimba numai la 5500 rpm. Viteza maxima atinsa de mine e 160km/h. Mai era ceva loc sub pedala deci cred ca merge mai mult. Better to be safe than sorry.
Inca nu am vazut al polo cu o cutie automata pe forum sau prin Brasov.
Sper ca va place buburuza si sa ne vedem in trafic.
Multi km fara incidente.

adult photo sharing