Page 1 of 1

Porneste Greu ( Vw Polo 6n2 1.0 mpi Auc )

PostPosted: Thu Apr 13, 2017 6:15 am
by 3pr0
Buna Dimineata ,

Postez aici in speranta ca nu o sa ma mai plimb cu masina din service in service .... din mecanic in mecanic .
De ceva vreme Masina nu mai vrea sa porneasca decat pe la a 5 cheie .
Pe VCDS / VAG-COM nu apare nici un fel de eroare ... in bord nu este nici un martor aprins .

Am schimbat :
Filtre / Fise / Bujii / Bobina / Baterie / Distributie / Ambreaj / Senzor temperatura lichid de racire / Regulator presiune combustibil / Egr / Senzor pozitie ax cu came ( Toate aceste schimbari au fost facute in service ... si adaptate la ECU )

Sunt Din Bucuresti ... Astept orice sfat / ajutor din partea Dmv

Masina :
Vw Polo 6n2
Motorizare : 1.0 mpi
Cod Motor : Auc
Combustibil : Benzina
An : 10.2000

Re: Porneste Greu ( Vw Polo 6n2 1.0 mpi Auc )

PostPosted: Sun May 07, 2017 10:22 am
by scorpion
poate fi de la immobilizator (cheie)

Re: Porneste Greu ( Vw Polo 6n2 1.0 mpi Auc )

PostPosted: Thu May 11, 2017 6:18 am
by Aurelian 6n2
Pai a zis ca nu apare eroare , la immo apare cand il ia cu greata...
Ai schimbat senzorul de la axa came degeaba, ala nu are treaba cu pornirea. Trebuia schimbat senzorul de la arborele cotit care e pe blocul motor in apropierea volantei.
Nu e de ajuns sa faci interogare de erori ca sa vezi un defect, trebuie verificati anumiti parametri. Nu cred ca mai sunt meseriasi care stiu sa foloseasca o interfata corect in incercarea de a depista unele defecte, si eu caut dar se pare ca e in zadar.

Re: Porneste Greu ( Vw Polo 6n2 1.0 mpi Auc )

PostPosted: Sat Jun 10, 2017 5:13 am
by scorpion
corect, ai dreptate dar eu am avut o problema asemanatoare si aparea eroarea intermitent doar dand la automat si disparea cum lasam de cheie, asta a fost o surprindere totala pentru ca in mod normal oirce eroare ar trebui sa ramana

Re: Porneste Greu ( Vw Polo 6n2 1.0 mpi Auc )

PostPosted: Sun Jun 03, 2018 12:58 pm
by botond68
Salut!
Incearca sa masori presiunea benzinei pe rampa de injectie.