Page 1 of 1

Shopping online din USA

PostPosted: Tue Apr 13, 2010 6:45 pm
by 10HLN
I need help!
Uite cum stau lucrurile : am comandat de pe un site din State ceva incaltaminte in ideea de a face ceva banutzi si de a-mi mai ocupa timpul. Am facut plata, toate bune si frumoase pana la partea de shipping. Aici am luat legatura cu n freight forwarders (curieri) sa-mi faca transportul, dar problema e ca nu vor pentru ca sunt persoana fizica. Care este! :)
Singura varianta care mai mergea era transportul prin posta, dar cei de la care am cumparat nu lucreaza cu posta sub nici o forma.
Ce sa fac? Idei? Solutii?

Re: Shopping online din USA

PostPosted: Tue Apr 13, 2010 6:49 pm
by hhhrobi
Fa-ti firma :mrgreen:

Re: Shopping online din USA

PostPosted: Tue Apr 13, 2010 6:54 pm
by 10HLN
M-am gandit si la asta, dar prea tarziu. Plata e facuta din contul meu personal si stiu de la noi de la vama ca nu accepta ca plata sa fie din contul altcuiva.

Re: Shopping online din USA

PostPosted: Tue Apr 13, 2010 7:30 pm
by zsoltb
Sa fi asociata la o firma.

Re: Shopping online din USA

PostPosted: Wed Apr 14, 2010 7:31 am
by Aurelian 6n2
Buna, uite cum stau treburile : lucrez in domeniul finantelor asa ca nu vb. aiurea doar din auzite. Nu trebuie sa-ti faci nici o firma sau sa te asociezi la una decat daca vrei sa intri in legalitate cu activitatea de comert pe care vrei sa o practici.Daca nu doresti aceasta chestie mergi pur si simplu la o societate comerciala care are printre activitatile sale si cea de comert si-i rogi sa te ajute cu aceasta problema a ta prin simpla trecere a marfii prin gestiunea lor,cu precizarea ca sa aiba aceeasi suma atat la intrare cat si la iesire ca sa iasa pe zero, in sensul ca tu le dai banii si ei se ocupa de restul tranzactiilor si-ti vand tie marfa cu factura la pretul de cumparare sau cu o diferenta infima.
DAR !!! Pimul lucru pe care trebuie sa-l faci este acela de a-ti recupera suma virata firmei din SUA.Daca acestia din urma refuza stornarea sumei de bani , atunci cu parere de rau te anunt ca ai luat teapa.
In speranta ca vei rezolva cu bine aceste probleme, iti urez succes. :handgestures-thumbupleft:

Re: Shopping online din USA

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 12:15 pm
by 10HLN
Chiar o idee buna.Astept sa-mi trimita banii inapoi si cred ca voi face asa.Nu cred ca e teapa ca am mai luat de la ei , doar ca inainte aveam si eu alte modalitati de a aduce marfa fara sa am nevoie de ce ai nevoie cu o firma de shipping.Asta e! Oricum multumesc de sfat!

Re: Shopping online din USA

PostPosted: Fri May 21, 2010 8:23 pm
by 10HLN
Am incasat cec-ul. Merci de sfaturi.
Closed!

Re: Shopping online din USA

PostPosted: Sat May 22, 2010 5:29 am
by zsoltb
Deci ai rezolvat cu bine...

Re: Shopping online din USA

PostPosted: Sat May 22, 2010 8:15 pm
by 10HLN
Da.La modul ca am incasat cecul,eu vroiam ce cumparasem. :(