Page 1 of 1

Schimbare motor

PostPosted: Tue Aug 17, 2010 8:35 pm
by sobru
intrebare e daca a schimbat cineva motoru, si vrea sa dea niste explicatii si poze, barabas am inteles ca l-a schimbat dar intra de pe telefon si mai rar. ce am gasit pe internet despre schimbarea motorului e ste la link-ul urmator http://www.polo-rs.de
si daca are idee cineva ce se face dupa, omologare, rar. si ce fel de motoare intra. ms

Re: Schimbare motor

PostPosted: Tue Aug 17, 2010 8:44 pm
by Allex
In cazul lui barbie e un pic diferita treaba: el a schimbat 1.4 TDI cod AMF cu 1.4 TDI alt cod insa motor identic 99%. Ca atare, tot ce-a deconectat de la primul, a legat la al 2lea. Daca tu vrei sa faci altceva, se schimba datele problemei. Ca prim pas de lectura, aici.

Re: Schimbare motor

PostPosted: Wed Aug 18, 2010 10:04 am
by zakimaci
la un schimb motor care nu este aceeasi cu cel pe care o ai se schimba cam tot. inclusiv ECU. La acest Polo RS vad ca modifica aceeasi motor cu elemente mai rigide si mai usoare. Dar cu fulia respectiva de aluminiu nu prea as avea incredere.

Re: Schimbare motor

PostPosted: Wed Aug 08, 2012 8:45 pm
by Andrey007
Salutare! Va scriu in calitate de "patit" in aceasta problema. Am inlocuit motorul cu unul acelas cod, am mers la RAR pt omologare, toate bune si frumoase pana cand a trebuit prezentata factura de schimb motor intr-un service autorizat RAR. De aceasta data, pot spune ca din fericire traind in Romania s-a rezolvat treaba cu factura.Sincer sa fiu omologarea asta nu cred ca ajuta cu nimic, doar in cazul vanzarii masinii cand se face acel certifcat de autenticitate, pt ca in rest nu sta nimeni sa se uite la codul motorului, mai ales ca aceasta operatie apare mentionata doar in cartea masinii, nu si in talonul ei. Bafta celor care sunt nevoiti sa treaca prin aceasta operatie. P.S.: atentie la acea factura... e absolut necesara.