Asaaa, deci sa incep eu daca tot nu prea are lumea curaj.
O sa va spun pt. inceput la ce service sa
NU apelati in Iasi, si anume Bosch Service.Motivul : niste tantalai escroci si hoti la drumul mare.Afirm acestea dupa numeroase plangeri din partea mai multor amici legate de "calitatea" lucrarilor, printre care amintesc : scapat masina de pe caprele de sustinere si spart baia de ulei

, furat uleiul nou de schimb si pus altul uzat si "filtrat", iar dupa 100 de m s-a aprins martorul "Check" plus cel de presiune ulei

la care se adauga "uitatul" schimbului filtrului bineinteles, rupt conducta de la instalatia de A.C., etc.
Un service pe care eu si multi altii il agreem in Iasi este BTM Grup, este super-utilat, echipa tanara si serioasa cu chef de munca si cunostinte destul de bune in domeniu ( sunt singurii la care am vazut instalatie de reglat unghiurile si directia cu laser, asistata de computer ofcourse ), posibilitatea asistarii la interventiile masinii personale, posibilitatea aducerii de piese de schimb de catre beneficiarul interventiei (am auzit ca multi impun cumpararea de la ei de piese).
Programarea se poate face si on-line, confirmarea venind atat pe mail cat si telefonic.