Servicii Detailing Auto

Pentru cei generosi, fie-va mila si dati ce aveti "pe stoc"! Multumim

Servicii Detailing Auto

Postby PushtiulK » Tue Feb 05, 2013 4:40 pm

Tratament Piele Leatherique

Tratamentul Leatherique consta in curatarea si hidratarea obiectelor din piele (tapiterii auto, mobila, harnasamente, etc). Curatarea si hidratarea sunt facute dupa cum urmeaza:

- se aplica pe obiectul din piele solutia Leatherique Rejuvinator Oil; se lasa minim 6 ore pentru ca aceasta sa intre in piele si sa impinga murdaria la suprafata
- murdaria este curatata de pe piele cu solutia Leatherique Prestine Clean;

Tratamentul complet Leatherique este recomandat de 2 - 4 ori pe an. Leatherique Prestine Clean poate fi folosit de cate ori doriti sa curatati obiectele din piele.

Timp de lucru: 1 - 3 ore (fara perioada de asteptare)
Pret: 275 RON (pretul este pentru un interior auto cu 5 locuri)


Detailing Interior

Procesul de detailing interior se realizeaza in urmatorul mod:

- tot interiorul este aspirat;
- tratament tapiterie piele cu solutiile Leatherique;
- curatare & dressing bord, plastice, chedere cu produse profesionale ce nu contin silicon;
- aspirare + curatare portbagaj;
- curatare plafon;
- curatare presuri si mochete;
- odorizare interior;

Timp de lucru: 8 - 10 ore
Preturi: 400 RON (masini cu 2 locuri) / 500 RON (masina sedan) / 600 RON (suv)


Curatare Plafon Auto

- curatare plafon auto utilizand un aparat pneumatic (Tornador Gun);

Timp de lucru: 1 - 3 ore
Pret: 150 RON


Curatare Jante

Curatarea jantelor se realizeaza in urmatorul mod:

- jantele sunt desfacute de pe masina;
- sunt spalate cu solutie speciala pentru curatarea jantelor;
- bitumul este indepartat de pe suprafata jantelor;
- jantele sunt apoi limpezite;
- suprafata jantelor este decontaminata folosing argila (claybar)
- dupa decontaminare, jantele sunt limpezite si uscate;
- pe suprafata jantelor este aplicata ceara Swissvax Autobahn (ceara speciala pentru jante ce contine teflon) sau Smartwax Rimwax;

Dupa acest tratament, la spalarile regulate ale masinii, murdaria si praful lasat de placutele de frana vor fi inlaturate mult mai usor.

Timp de lucru: 2 ore / janta
Pret: 100 RON / JANTA


Daca aveti intrebari nu ezitati sa intrebati aici sau la telefon: 0726.252.583. Atelierul se afla in Otopeni, Ilfov.

Din preturile de mai sus, membrii vwpolo.ro beneficiaza de 10% reducere.

Cu stima,
Stelian
User avatar
PushtiulK
Relanti
Relanti
 
Posts: 9
Joined: Sun Feb 03, 2013 4:32 pm
Location: Bucuresti

Re: Servicii Detailing Auto

Postby PushtiulK » Wed Feb 06, 2013 7:44 pm

Deoarece anul trecut nu am mai facut detailing, pentru a ma putea ocupa de magazinul online, o sa postez pentru moment cateva din lucrarile de acum 2 si 3 ani. Mai jos va prezint un detailing interior la un Kia Sportage. Masina a fost adusa seara la garajul Pro-Detailing. Dupa ce am bagat masina in garaj, m-am apucat de facut poze cu starea initiala:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Am aplicat Leatherique Rejuvinator Oil pe toate portiunile din piele ale interiorului (scaune fata, bancheta spate, fetele de usi):

Image

Image

Pentru un rezultat cat mai bun, Rejuvinator Oil trebuie lasat sa actioneze cel putin 6 ore. Din experienta proprie, am observat ca este foarte eficient daca il las sa actioneze peste noapte, in timp ce masina sta in garaj. A doua zi dimineata, primul lucru a fost sa aplic Leatherique Prestine Clean pe toate portiunile unde aplicasem cu o seara inainte Leatherique Rejuvinator Oil. Am lasat Prestine Clean sa actioneze timp de 2 – 3 min, iar apoi am sters murdaria ce fusese impinsa la suprafata de catre Rejuvinator Oil.

Dupa curatarea portiunilor din piele, tot interiorul a fost aspirat. Plafonul a fost curatat folosind Tornador Gun si Mafra Pulimax (dilutie 1:10). Mai jos, puteti vedea o poza cu o portiune din plafon 50/50 (partea stanga curatata, partea dreapta necuratata):

Image

Mocheta a fost curatata folosind aspiratorul injectie / extractie Karcher Puzzi 100 & Mafra Pulimax (dilutie 1:10). Dupa curatarea plafonului si a mochetei, am trecut la curatarea plasticelor si a portbagajului (inclusiv compartimentul rotii de rezerva). Pentru aceasta operatiune am folosit un produs foarte bun 1Z Einszett Plastic Deep Cleaner. Il recomand cand plasticele sunt foarte murdare. Daca aveti doar praf, puteti folosi cu incredere 1Z Einszett Cockpit Premium.

Dupa curatarea plasticelor, tot interiorul a mai fost aspirat inca o data, apoi s-a trecut la aplicarea dressing-ului Poorboy’s Natural Look pe tot ce inseamna plastic din interiorul masinii. Chederele au fost curatate si hidratate cu 1Z Einszett Gummi-Pflege. Geamurile au fost curatate folosind Meguiar’s Glass Cleaner (un produs foarte bun si foarte economic). Toata operatiunea a durat in jur de 8 – 9 ore. Starea finala a interiorului:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Recomand tuturor proprietarilor de autovehicule cu tapiterie din piele, sa nu neglijeze tapiteria daca tin ca interiorul sa arate mereu bine. Daca pielea nu este intretinuta frecvent, va incepe sa crape, iar din acel moment, costurile de refacere a tapiteriei sunt mult mai mari decat intretinerea frecventa a pielii.

Multumesc pentru vizionare!
User avatar
PushtiulK
Relanti
Relanti
 
Posts: 9
Joined: Sun Feb 03, 2013 4:32 pm
Location: Bucuresti

Re: Servicii Detailing Auto

Postby PushtiulK » Fri Feb 22, 2013 9:12 pm

Detailing Interior SL65 AMG:

Starea initiala:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Rezultat Final:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Produsele folosite: Leatherique Rejuvinator Oil & Prestine Clean (pentru piele), 1Z Einszett Cockpit Premium (plastice + navigatie), 1Z Einszett Gummi-Pflege (chedere), Mafra Pulimax + Tornador Gun (mochete), Poorboy's Natural Look (dressing plastice).
User avatar
PushtiulK
Relanti
Relanti
 
Posts: 9
Joined: Sun Feb 03, 2013 4:32 pm
Location: Bucuresti

Re: Servicii Detailing Auto

Postby PushtiulK » Thu Mar 07, 2013 8:35 am

Anul trecut, am fost sunat de catre un client ce a dorit o curatare temeinica (spalat, decontaminat, ceruit exterior + jante) pentru masina personala, un superb Audi RS5. Masina este propulsata de un motor V8, cu o capacitate de 4.2 litri si o putere de 450 cai. Cateva poze cu starea initiala:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Mai intai au fost curatate jantele. Sonax Full Effect Wheel Cleaner a fost aplicat pe toate cele 4 jante si lasat sa actioneze timp de 5 minute:

Image

Image

Sonax Full Effect Wheel Cleaner este o solutie foarte buna, ce indeparteaza praful provenit de la placutele de frana, pilitura de fier, cat si alti contaminanti. Aceasta solutie poate fi folosita si la indepartarea piliturii de fier de pe vopseaua masinii. Se poate aplica dupa spalare, lasata sa actioneze si apoi clatita din abundenta cu apa. Pentru prespalare am folosit spuma Valet Pro PH Neutral Snow Foam impreuna cu Meguiar’s All Purpose Cleaner, aplicate pe masina prin lancea de spumare. Spuma a fost lasata sa actioneze pe masina timp de 5 minute, apoi clatita. Pe timp de vara, cel mai indicat este sa spalati masina dimineata, pentru a nu avea surpriza sa se usuce spuma pe caroserie. Dupa prespalare, am trecut la spalatul masinii utilizand metoda celor 2 galeti. Ca sampon, am folosit Smartwax SmartCarWash in dilutie 50 ml sampon : 15 litri apa calda.

Image

Image

Dupa spalare si clatire, masina a fost decontaminata folosind argila Sonus si Meguiar’s Last Touch pe post de lubrifiant. Dupa decontaminare, masina a fost clatita si uscata cu ajutorul prosopului Vicont Miracle Dryer.

Image

Image

Image

Urmatorul pas a fost sa dau jos fiecare roata, sa o decontaminez si sa aplic cate un strat de ceara speciala pentru jante Swissvax Autobahn (este o ceara foarte buna ce contine teflon, in acest fel jantele fiind protejate timp mai indelungat). Avand jantele protejate cu o ceara dedicata, praful provenit de la placutele de frana va fi mai usor de inlaturat.

Vopseaua a fost curatata cu alcool izopropilic (IPA) pentru a fi sigur ca orice urma de ceara anterioara a fost inlaturata, apoi aplicat un glaze (Lusso Revitalizing Creme), dupa aceea vopseaua primind 2 straturi de ceara Dodo Juice Supernatural. Fiecare strat de ceara a fost lasat sa se usuce timp de 15 minute, apoi inlaturat folosind un prosop din microfibre, foarte pufos.

Ca tratament hidrofob pentru parbriz, am folosit Aquapel. Terminatiile evacuarii au fost curatate cu Autosol Metal Polish. Ca dressing pentru anvelope si plasticele exterioare, am folosit Smartwax SmartGel aplicat cu un aplicator din spuma.

Pozele finale:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Mi-a facut o deosebita placere sa lucrez pe aceasta masina. Sper ca v-a facut placere sa cititi aceasta prezentare, iar daca aveti intrebari, nu ezitati sa ma contactati.

Stelian
www.pro-detailing.ro
User avatar
PushtiulK
Relanti
Relanti
 
Posts: 9
Joined: Sun Feb 03, 2013 4:32 pm
Location: Bucuresti

Re: Servicii Detailing Auto

Postby PushtiulK » Sun Mar 10, 2013 7:48 am

S-a incalzit vremea, deci sa incepem cu detailingul :). Acum 3 zile am fost sunat de catre un fost client pentru a curata interiorul masinii sale, acum la venirea primaverii. Masina este un BMW X6 3.5d. Starea interiorului era una acceptabila, pielea avand nevoie de un tratament complet Leatherique, iar restul componentelor avand nevoie de o curatare temeinica, urmata de un dressing bun. Asa cum procedez cu toate masinile, si aceasta masina a fost adusa la garajul Pro-Detailing dupa-masa, pentru a putea lasa Leatherique Rejuvinator Oil sa actioneze asupra pielii peste noapte.

Starea initiala:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Dupa ce am facut poze cu starea initiala, am aplicat Leatherique Rejuvinator Oil pe toate suprafetele din piele: scaune fata + spate, fete usi, bord, torpedo, etc.

Image

Image

Image

Image

Rejuvinator Oil a fost lasat peste noapte sa actioneze asupra pielii, si sa impinga murdaria la suprafata, la o temperatura de 15 grade. A doua zi dimineata, s-a trecut la curatarea pielii folosind Leatherique Prestine Clean (este curatitorul recomandat a se folosi dupa aplicarea Rejuvinator Oil):

50 / 50:

Image

Image

Dupa curatarea completa a pielii, plafonul si mocheta au fost curatate cu ajutorul Tornador Gun, Karcher Puzzi 100 Super si Mafra Pulimax (in dilutie 1:10). Covorasele au fost si ele spalate cu Mafra Pulimax (1:10 dilutie), iar apoi clatite cu apa din abundenta si lasate la uscat pana la terminarea curatarii intregului interior. Plasticele interioare si suprafetele din aluminium au fost curatate cu ajutorul solutiei Meguiar's All Purpose Cleaner in dilutie 1:5 (un curatitor general exceptional), iar geamurile sterse cu o laveta din microfibre si Meguiar's Glass Cleaner. Chederele au fost curatate cu Meguiar's All Purpose Cleaner, iar apoi hidratate si protejate cu Leatherique Prestine Clean.

Dupa curatarea intregului interior, am aplicat ceara Poorboys Natty's Paste Wax pe toate suprafetele din lemn lacuit si am lasat-o sa se usuce timp de 20 min, apoi am sters-o cu Vicont Yellow Plush Microfiber Towel - Prosop Microfibre 41 x 41 cm.

Image

Pe langa produsele enumerate mai sus, au mai fost folosite diverse lavete din microfibre, pensule de diferite marimi, cat si betisoare cu vata pentru locurile greu accesibile.

Starea finala:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Va multumesc pentru timpul acordat :), iar daca aveti intrebari nu ezitati sa ma contactati.

Stelian
http://www.pro-detailing.ro
User avatar
PushtiulK
Relanti
Relanti
 
Posts: 9
Joined: Sun Feb 03, 2013 4:32 pm
Location: Bucuresti


Return to Donatii / Prestari servicii

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest