Anvelope auto noi

Polo-ului tau ii lipseste o piesa? Sau vrei sa scapi de vreuna in plus? Aici e locul mesajului tau!

Anvelope auto noi

Postby anveloshop1 » Mon Jul 30, 2018 1:07 pm

Exista o perioada in viata oricarui sofer cand trebuie sa se intereseaza serios de un nou set de anvelope auto. Motivul cel mai frecvent fiind uzura intensa la care sunt supuse in timp si lipsita de aderenta si siguranta pe care o ofera dupa ce sunt uzate intens. Mai exista si cazul de explozie, cand anvelopa este devine inutilizabila dupa un accident sau un soc mecanic puternic cu o bordura sau o groapa. In primul caz, puteti sa mai folositi masina o perioada, insa in al doilea, sunteti lasati cu masina imobilizata daca nu aveti roata de rezerva sau daca aveti probleme pe mai multe roti.

Metoda veche consta in deplasatul la vulcanizare sau la un magazin de piese auto unde sa gasiti un set de anvelope auto la schimb. Aceasta metoda are multa dezavantaje, in special in cazul in care doriti un profil de anvelope auto mai special care se gaseste greu. La un magazin clasic sunteti nevoiti sa va limitati la stocul fizic de acolo, care uneori poate fi format din anvelope vechi sau sa nu fie prezent profilul pe care il doriti. Este recomandat sa optati pentru anvelope online, pentru ca aveti urmatoarele beneficii:

- comandati de la birou, fara sa fie nevoie sa fa luati timp liber de la munca
- alegeti din sute de mii de modele, pentru a fi siguri ca gasiti tot ce aveti nevoie
- livrarea este gratuita.
- aveti certificat de conformitate si garantie 2 ani

Mereu optati pentru anvelope premium, care sa va ofere siguranta si performanta in timpul condusului. Nu va recomandam anvelope second hand, care nu pot atesta ccu nimic starea lor.
User avatar
anveloshop1
Relanti
Relanti
 
Posts: 6
Joined: Tue Mar 13, 2018 10:52 am

Return to Vanzari / cumparari - Piese

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests