[VAND] Scuturi motor metalice pentru VW Polo 9N

Polo-ului tau ii lipseste o piesa? Sau vrei sa scapi de vreuna in plus? Aici e locul mesajului tau!

[VAND] Scuturi motor metalice pentru VW Polo 9N

Postby SilisteanuAndrei » Mon Feb 23, 2015 9:46 pm

Salut,

Comercializez scuturi motor metalice pentru Vw Polo model 9N. Mentionez ca sunt persoana juridica si dispun de acest tip de scut in permanenta. Fiecare scut motor se livreaza insotit de kit complet de prindere si schema de montaj. Montajul scutului este foarte facil si la nevoie putem asigura consultanta de specialitate in timpul montajului (telefonic). Daca se doreste putem recomanda montatori cu care lucram in mod curent (acoperim aproape toate judetele). Scutul protejeaza atat mototul cat si cutia de viteze. Scutul este fabricat din tabla de otel vopsita in camp electrostatic. Pentru cine este interesat la adresa urmatoare se gaseste un tutorial de montaj al scutului http://www.karmaster.ro/scuturi-motor-metalice/scut-vw/scut-polo/Scut-motor-VW-Polo-2002-2009 Tot aici gasiti si schema de montaj si fotografia produsului.
Detalii suplimentare puteti obtine si telefonic la numarul 0755.50.68.37 Pretul este de 285 ron cu tva iar transportul este gratuit prin Fancourier (oferta este valabila in orice localitate aflata pe ruta, practic toate resedintele de judet, oraselele cat de cat mai importante si localitatile limitrofe acestora).
Toate scuturile se vand NUMAI legal insotite de factura fiscala. Totodata asiguram si garantie buy-back, in caz de nepotrivire (se poate intampla doar in situatii exceptionale, daca de exemplu masina are o problema din fabrica sau daca a trecut printr-un accident grav) recuperam produsul. Singura conditie este ca acesta sa fie intreg :D .
SilisteanuAndrei
Relanti
Relanti
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 23, 2015 9:19 pm

Return to Vanzari / cumparari - Piese

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron