Black Friday la AnveloSHOP si AnvelopeMAG

Polo-ului tau ii lipseste o piesa? Sau vrei sa scapi de vreuna in plus? Aici e locul mesajului tau!

Black Friday la AnveloSHOP si AnvelopeMAG

Postby anveloshop » Thu Nov 19, 2015 10:06 am

Image

AnveloSHOP si AnvelopeMAG pornesc si in acest an de pe primul loc in cursa pentru cele mai mici preturi la anvelope si jante! Dumneavoastra nu trebuie sa ramaneti in urma, asa ca grabiti-va – nu puteti rata preturile speciale de Black Friday!

Stocurile vor fi limitate, deci primul venit va fi si primul servit. Asa ca, incepand de Vineri, 20 noiembrie, de la ora 00:01, trebuie sa fiti rapid - comandati anvelopele si jantele dorite inainte ca stocurile sa se epuizeze. Promotia de Black Friday va avea loc pana pe data de 22 noiembrie!

Vor fi reduceri importante la toate categoriile de anvelope (anvelope de iarna,anvelope de vara si anvelope all season), anvelope destinate tuturor categoriilor de autoturisme, suv-uri, autoutilitare, dar si camioanelor si utilajelo agroindustriale. Jantele vor fi si ele atinse de reducerile de Black Friday, preturile acestora micsorandu-se cu pana la 15%!

Lideri pe piata online de anvelope din Romania, AnveloSHOP si AnvelopeMAG comercializeaza doar anvelope noi, la preturi mici; Livrarea este gratuita si se face oriunde in tara. De asemenea, toate anvelopele comercializate vin cu o garantie de 3 ani din momentul facturarii.

Pregatiti-va sa comandati online de pe www.anveloshop si www.anvelopemag sau telefonic la 0371.51.51.55 si 0721.00.22.33
anveloshop
Relanti
Relanti
 
Posts: 27
Joined: Thu Jul 25, 2013 12:16 pm

Return to Vanzari / cumparari - Piese

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest