Promotie la anvelope de vara General - CADOU pe loc

Polo-ului tau ii lipseste o piesa? Sau vrei sa scapi de vreuna in plus? Aici e locul mesajului tau!

Promotie la anvelope de vara General - CADOU pe loc

Postby anveloshop » Fri Jul 24, 2015 1:09 pm

Cumpara acum anvelope de vara marca General si primesti pe loc un CADOU: tricou Polo sau sapca.
Image
Promotie la anvelope de vara GENERAL Cumpara acum anvelope de vara General de la AnveloSHOP si primesti pe loc un CADOU!

Comanda 2 anvelope de vara marca General si primesti cadou o sapca inscriptionata General Tire.
Comanda 4 anvelope de vara marca General si primesti cadou un tricou polo inscriptionat General Tire.


* Cadourile se acorda in limita stocului disponibil

Image

Despre General Tire:
General Tire, este unul din cei mai respectati veterani americani din domeniul producatorilor de anvelope. Infiintat imediat dupa primul razboi mondial in Akron, Ohio (USA), legendarul oras al fabricantilor de anvelope, General Tire a fost primul fabricant care s-a gandit la inlocuirea cauciucurilor. De altfel, nu exista nici un segment de piata din domeniul anvelopelor pe care General Tire sa nu-l fi prospectat: incepand cu turismele si continuand cu off-road, camioane, biciclete.
Toti constructorii de autovehicule apreciaza aceste anvelope all-season pentru inaltele lor calitati de siguranta, rezistenta si usurinta in conducere. Recentul lor model, AmeriTrac, optimizat pentru conducerea pe autostrada, a fost conceput de inginerii americani prin inserarea unei plase speciale de otel pentru marirea sigurantei si stabilitatii acestui cauciuc.
Marimea companiei, potentialul sau de inovare si lunga lista de recompense primite de acest fabricant, care a fost si solicitat de numerosi constructori de autovehicule sa le echipeze modelele, a atras atentia gigantului GENERAL A.G. si s-a soldat in cele din urma prin achizitionarea lui General Tire in 1987.


Pentru mai multe detalii legate de aceste oferte va invitam sa vizitati site-ul http://www.anveloshop.ro sau sa ne sunati la numerele de telefon: 0371.51.51.55 / 0721.00.22.33
anveloshop
Relanti
Relanti
 
Posts: 27
Joined: Thu Jul 25, 2013 12:16 pm

Return to Vanzari / cumparari - Piese

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest