Porneste Greu ( Vw Polo 6n2 1.0 mpi Auc )

Aici ne prezentam "averile". Sau "carutzele" pe 4 roti. Stiti voi, masinile noastre.

Porneste Greu ( Vw Polo 6n2 1.0 mpi Auc )

Postby 3pr0 » Thu Apr 13, 2017 6:15 am

Buna Dimineata ,

Postez aici in speranta ca nu o sa ma mai plimb cu masina din service in service .... din mecanic in mecanic .
De ceva vreme Masina nu mai vrea sa porneasca decat pe la a 5 cheie .
Pe VCDS / VAG-COM nu apare nici un fel de eroare ... in bord nu este nici un martor aprins .

Am schimbat :
Filtre / Fise / Bujii / Bobina / Baterie / Distributie / Ambreaj / Senzor temperatura lichid de racire / Regulator presiune combustibil / Egr / Senzor pozitie ax cu came ( Toate aceste schimbari au fost facute in service ... si adaptate la ECU )

Sunt Din Bucuresti ... Astept orice sfat / ajutor din partea Dmv

Masina :
Vw Polo 6n2
Motorizare : 1.0 mpi
Cod Motor : Auc
Combustibil : Benzina
An : 10.2000
Vw Polo 6N2 1.0 MPI An 2000 Benzina
3pr0
Relanti
Relanti
 
Posts: 3
Joined: Fri May 27, 2016 6:08 am
Location: Bucuresti

Re: Porneste Greu ( Vw Polo 6n2 1.0 mpi Auc )

Postby scorpion » Sun May 07, 2017 10:22 am

poate fi de la immobilizator (cheie)
Polo 6N2 1.4 8V MPI AUD 60 HP
AB-89-STF
User avatar
scorpion
4th gear
4th gear
 
Posts: 699
Joined: Mon Mar 19, 2012 12:15 pm
Location: Cugir

Re: Porneste Greu ( Vw Polo 6n2 1.0 mpi Auc )

Postby Aurelian 6n2 » Thu May 11, 2017 6:18 am

Pai a zis ca nu apare eroare , la immo apare cand il ia cu greata...
Ai schimbat senzorul de la axa came degeaba, ala nu are treaba cu pornirea. Trebuia schimbat senzorul de la arborele cotit care e pe blocul motor in apropierea volantei.
Nu e de ajuns sa faci interogare de erori ca sa vezi un defect, trebuie verificati anumiti parametri. Nu cred ca mai sunt meseriasi care stiu sa foloseasca o interfata corect in incercarea de a depista unele defecte, si eu caut dar se pare ca e in zadar.
Ex : vw polo 6n2 1,4 16v,AUA,75 cp
Opel Vectra C combi 1.9 CDTI - 150 CP
User avatar
Aurelian 6n2
6th gear
6th gear
 
Posts: 2617
Joined: Mon Nov 23, 2009 7:19 am
Location: Iasi

Re: Porneste Greu ( Vw Polo 6n2 1.0 mpi Auc )

Postby scorpion » Sat Jun 10, 2017 5:13 am

corect, ai dreptate dar eu am avut o problema asemanatoare si aparea eroarea intermitent doar dand la automat si disparea cum lasam de cheie, asta a fost o surprindere totala pentru ca in mod normal oirce eroare ar trebui sa ramana
Polo 6N2 1.4 8V MPI AUD 60 HP
AB-89-STF
User avatar
scorpion
4th gear
4th gear
 
Posts: 699
Joined: Mon Mar 19, 2012 12:15 pm
Location: Cugir

Re: Porneste Greu ( Vw Polo 6n2 1.0 mpi Auc )

Postby botond68 » Sun Jun 03, 2018 12:58 pm

Salut!
Incearca sa masori presiunea benzinei pe rampa de injectie.
botond68
Relanti
Relanti
 
Posts: 2
Joined: Sun Jun 03, 2018 12:50 pm

Re: Porneste Greu ( Vw Polo 6n2 1.0 mpi Auc )

Postby Gumitsa » Tue Jul 10, 2018 6:56 am

Salut,

Daca porneste greu si dupa 3 - 5 secunde nu iti taie gazul de tot nu are de ce sa fie de la imobilizator.

Parerea mea, verifica capacul de la delcou impreuna cu rotorul sa nu fie flamat. (Daca e flamat curata pinii si rotorul cu smirghel) este posibil ca fisele sa nu mai faca contact si sa nu dea suficient curent bujiilor.
2. Joaca-te cu avansul putin de tot.
Polo 6N 1.4 60CP 1997
User avatar
Gumitsa
Relanti
Relanti
 
Posts: 18
Joined: Wed Apr 22, 2015 7:18 am
Location: Brasov


Return to Masina mea

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest